Particuliere stal in Hoogblokland

Coaching

Op ontdekkingstocYvette-met-Winner1-700x522ht!

Tijdens een coachingssessie met paard ga je vooral ontdekken. Samen met de coach ervaar je hoe je in je dagelijks leven een stap in de goede richting kan zetten. Paarden helpen daarbij door je bewust te maken van wat je doet, denkt en voelt.

De coach, Yvette van der Roest, verzorgt de coachingssessies op de locatie in Hoogblokland. In de sessie werk je samen aan jouw doelen en wensen. Er wordt naast het paard gewerkt, waardoor er volop ruimte is voor interactie. Het paard mag hierin vooral paard zijn, maar geeft daarmee ook directe en eerlijke feedback.

IMG_9924Een paar keer per jaar worden er workshops gegeven. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van individuele- en groepstrajecten. De coachingssessies worden vormgegeven aan de hand van de PAS-methodiek van HorSense en de coach is aangesloten bij de beroepsvereniging.

WT1-S8-Kwaliteitenkaartjes-2-522x700Naast coaching voor (jong)volwassenen verzorgt Yvette ook het Winnerteam. Dit is een coachingsprogramma waarvoor leerlingen van basisscholen uit de omgeving van Gorinchem in aanmerking kunnen komen. Het Winnerteam is een voorziening van het Samenwerkingsverband Driegang.

Wil je weten of coaching met paarden iets voor jou kan zijn?
Neem contact op met:
Yvette van der Roest
Coach / Psycholoog
yvettevanderroest@gmail.com
06 27622664